Het Biomagnetisch Paar


In 1988 ontdekt Dr. Isaac Goiz Duran (longarts in Mexico) een behandelmethode met magneten. Hij noemt deze methode het Biomagnetisch Paar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het Biomagnetisch Paar

Dr Goiz heeft ontdekt dat ziekten worden veroorzaakt door een uit evenwicht situatie van lichaam en geest. Op het lichamelijke niveau is dat zichtbaar als een broedplaats van micro organismen in de organen. Deze organen zijn weer in balans te brengen met een paar magneten, waarna de eigen ingeboren intelligentie het lichaam weer kan harmoniseren.

index1

Volgens de theorie van Dr. Isaac Goiz zijn de fundamentele elementen waarop de “Biomagnetisch Paar” therapie is gebaseerd:

  • De pH van het organisme,
  • de rol die de micro organismen spelen in de productie van de ziekte,
  • de aanwezigheid van een aantal energie punten in het lichaam die met elkaar gerelateerd zijn.
  • Magneten met een magnetische stroom groter dan 1.000 gauss duwen deze energie punten tegen elkaar;
  • de pH is geneutraliseerd en zo ook per direct de leefomgeving van de ziekte verwekkende micro organismen.

Het vinden van deze “uit balans posities” van het lichaam is het werkterrein van onze “Stilte” of “Leegte”.

In deze “Stilte” gaat de energie werken. Het lichaam geeft mij de signalen, die doorgeven waar de magneten moeten worden neergelegd. Dan gaat het lichaam aan het werk. Het zelfgenezend vermogen gaat optimaal aan de gang. Ook deze methode werkt als alle anderen methoden die ik hanteer. Laat het maar gebeuren.

Zowel fysieke als emotionele ladingen worden losgelaten. Dan komt de balans, je wordt krachtig en stabiel. klachten worden minder of verdwijnen.

Meld je nu aan voor de cursus

¤